Chromakey

Greenscreen, ook wel Chromakey genoemd, is een betaalbare manier voor het realiseren van de meest spectaculaire en fantasievolle producties. Het werkt als volgt: U wordt gefotografeerd of samen met  bijvoorbeeld een groepje mensen op de foto gezet voor een geheel groene achtergrond. Met speciale software op de computer kan vervolgens de groene achtergrond doorschijnend c.q. transparant worden gemaakt. Door daarna een tweede foto als achtergrond te plaatsen, lijkt het alsof u, of een onderwerp,  in een heel andere omgeving staat dan in werkelijkheid het geval is. Hierdoor kan de indruk gewekt worden dat iemand bijvoorbeeld vliegt of op een tropisch eiland zit. Het is allemaal mogelijk met Greenscreen Fotografie.

Grote decors zijn niet noodzakelijk en er kan zelfs met verschillende achtergronden tegelijkertijd gewerkt worden.

Greenscreen Fotomarketing

Ook bedrijven kunnen een bepaalde voorkeur hebben voor een achtergrond, bijvoorbeeld hun merknaam of logo er op of iets dat perfect past bij hun marketingcampagne. Immers is het werk met een Greenscreen de beste fotomarketing die er is! Het zorgt voor een hogere entertainment waarde en is een leuke belevenis voor uw gasten / bezoekers. Greenscreen Fotograaf zorgt kosteloos voor de perfecte attributen als foto props en gadgets die passen bij uw feest, scene, thema, branding of campagne.

Chromakey

In nieuwsuitzendingen, en vooral bij het weerbericht, wordt veel gebruikgemaakt van chromakey. De weerman staat voor een blauwe of groene achtergrond en de weerkaart wordt door chromakey ingevuld. Wie goed oplet, ziet dat de weerman opzij kijkt als hij iets op de kaart aanwijst: hij kijkt niet naar de gekleurde wand maar naar een televisiescherm waarop hij kan zien wat hij aanwijst.

Maatwerk

Een fotoachtergrond of fotoframe kunnen we voor u op maat maken. Wanneer u, uw wensen aangeeft en bepaalde bestanden aanlevert zoals een logo, maken we een passende achtergrond voor u.

Wanneer de foto éénmaal gemaakt is kunnen wij deze eventueel ter plaatse nog finetunen. Uw gast / bezoeker en het publiek kan op een groot scherm direct de foto bekijken. Indien u een goede internetconnectie heeft kunnen we de foto eventueel direct e-mailen naar uw gast / bezoeker. In een beveiligd album op onze server kunnen online de volgende dag alle foto’s worden bekeken, gedownload en gedeeld. Toegang verkrijgt men middels een door ons verstrekt kaartje met unieke QR code en bijhorend wachtwoord. Eventueel leveren wij u alle foto’s aan het einde van de sessie aan op een USB-stick.

Chromakey – Greenscreen Fotografie – Greenscreen Photobooth

Een zeer originele manier voor een blijvende herinnering. Greenscreen Fotografie is ideaal op bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloften, evenementen, jubileums, recepties, familiefeestjes, fairs of jaarmarkten e.d. Wij werken voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen.

Enthousiast geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons uw wensen weten.

Wilt u meer informatie voor meerdaagse Greenscreen Fotografie b.v. op een beurs of event?