FAQ

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen (FAQ) voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of per e-mail. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Greenscreen of photobooth?

Het verschil tussen greenscreen fotografie en een photobooth of fotokastje, fotopaal of fotozuil is dat greenscreen fotografie een vernieuwend concept is, zeker als u al eens een evenement of bruiloften hebt bezocht met een regulier fotohokje. De vrijheid om een gehele scene neer te zetten om de foto te maken is eindeloos. Dankzij het grote groene scherm (van 1.50 meter tot en met 4.00 meter) kan de foto’s veel persoonlijker gemaakt worden dan met een reguliere photobooth. Voor zakelijke klanten is de greenscreen technologie een mooie manier van fotomarketing met heel veel mogelijkheden om een merk te promoten en helemaal in een thema te verpakken. Bij greenscreen fotografie is altijd één van onze professionele fotografen aanwezig die ook de foto maakt i.p.v. een geheel geautomatiseerd kastje, hokje of zuil.

Kunnen we zelf een thema kiezen?

Ja! U kunt zelf aangeven wel thema u graag terug wilt zien in de achtergrond. U mag meerdere achtergronden opgeven of zelf aan ons doorgeven. De fotoachtergrond of fotoframe maken wij voor u op maat. Wanneer u, uw wensen aangeeft en bepaalde bestanden aanlevert zoals een logo, maken we een passende achtergrond voor u. Wanneer de foto éénmaal gemaakt is kunnen wij deze eventueel ter plaatse nog finetunen met een persoonlijke note zoals dan naam toevoegen van de gefotografeerde persoon e.d.

Kan het greenscreen ook buiten geplaatst worden?

Helaas is dit geen optie, mits het weer uitmuntend is en er absoluut geen wind zou staan! Een aanrader is het echter niet! De apparatuur en benodigdheden zijn niet berekend op slechte weersomstandigheden. Wilt u wel het greenscreen op een buitenlocatie? Dan hebben wij eventueel tegen meerprijs een passende professionele tent te huur (diverse formaten) van hoogwaardig PVC met een brandvertragend certificaat volgens alle Europese normen. De tent wordt ten aller tijden door ons zelf opgebouwd en gedemonteerd.

Wat is nodig voor greenscreen fotografie?

Indien u besluit om ons in te huren nemen wij standaard onze zogeheten mobiele studio mee. Dit omvat:

  • Een Greenscreen op gewenst formaat.
  • Computer met software.
  • Tafel voor apparatuur.
  • Fotoapparatuur en benodigdheden.
  • Studioverlichting om alles uit te lichten.
  • Indien de locatie geschikt is een luxe vloer.
  • Photoprops en gadgets.
  • QR code kaartjes etc.

Wat zijn de tarieven voor greenscreen fotografie op locatie?

Wij hanteren één tarief per dagdeel van 4 uren. Dit is slechts € 450,- Indien u ons de hele dag wilt inhuren, dus twee dagdelen (8 uren) dan rekenen wij € 650,- Genoemde bedragen gelden voor geheel Nederland en zijn exclusief B.T.W. doch inclusief vervoerskosten. Voor de Waddeneilanden rekenen wij een toeslag zoals de kosten voor de veerdienst en eventuele overnachtingskosten. Greenscreen Fotograaf is voor meerdaagse evenementen of beurzen eveneens inzetbaar. Voor meerdaagse Greenscreen Fotografie rekenen wij een gereduceerd tarief. Voor scholen en verenigingen geldt eveneens een gereduceerd tarief. Vraag vrijblijvend een offerte.

Krijgen we direct de foto mee?

In principe kunt u direct over de foto beslissen indien er op locatie een internetverbinding beschikbaar is. We kunnen de foto dan direct aan u e-mailen. De meest voorkomende manier is dat we de foto’s op een beveiligde pagina plaatsen (AVG) In een beveiligd album op onze server kunnen de volgende dag alle foto’s worden bekeken, gedownload en gedeeld. Toegang tot de beveilgde map krijgt u door een QR code en/of wachtwoord. Op verzoek leveren wij u alle foto’s aan het einde van de sessie aan op een USB-stick. Wij leveren géén fotoprints, dit daar het formaat vrij klein is, vrij duur is en storinggevoelig.

Meer informatie?

Green screen Fotografie op uw bedrijfsfeest, beurspresentatie, event, bruiloft en/of familiefeest? Heeft u vragen over Green screen Fotografie en de mogelijkheden op uw event, beurs etc, etc ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Feest met een speciaal thema? Zonder extra kosten leveren wij een passend foto-ontwerp