Fotomarketing

Fotomarketing ? Uw merk visueel promoten op bijvoorbeeld een beurs of open dag? Uw doelgroep op een unieke wijze in contact laten komen met uw merk? Dan is green screen fotografie of chromakey fotografie een uitstekend marketingmiddel dat overal inzetbaar is. Bezoekers van een beurs, open dag, festival of ander evenement laten zich maar wat graag fotograferen in een toepasselijke fotosetting.

Fotomarketing ideaal voor brandcampagnes

Kies voor een parachutesprong of waan jezelf een echte leeuwentemmer of ga duiken met haaien! U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het realiseren met ons green screen. Uw huisstijl, logo en/of boodschap prominent op de achtergrond. Greenscreen Fotograaf zorgt kosteloos voor eventuele attributen als foto props en/of gadgets die passen bij uw feest, scene, thema, branding of campagne. Green screen fotografie is uitermate geschikt voor merkactivatie, maar ook voor data verzameling.

Greenscreen Fotograaf is uw professionele partner in fotomarketing

Nadat de foto is gemaakt kunnen wij deze in een beveiligde map plaatsen en de bezoeker(ster) kan de foto dan middels een QR-code downloaden vanaf de green screen chromakey fotograafbeveiligde locatie. De bezoekers kunnen door middel van e-mail de foto’s eventueel digitaal ontvangen. Het e-mail adres wat is ingevuld kan worden opgeslagen en eventueel worden gebruik voor een mailinglijst of acquisitie.

Vrijblijvende informatie green screen fotografie

Omdat elk bedrijf en bijhorende activiteit uniek is horen we graag wat uw wensen en uitgangspunten zijn, zodat we uw eigen green screen achtergrond kunnen ontwikkelen. Ook denken we graag mee in de mogelijkheden om nieuwe concepten te ontwikkelen voor uw evenement, bedrijfsfeest of beurs.

Greenscreen Fotograaf is voor meerdaagse beursdagen of evenementen inzetbaar. Voor meerdaagse Greenscreen Fotografie rekenen wij een gereduceerd tarief. Wij werken door heel Nederland. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Meer informatie?

Green screen Fotografie op uw bedrijfsfeest, beurspresentatie, event, bruiloft en/of familiefeest? Heeft u vragen over Green screen Fotografie en de mogelijkheden op uw event, beurs etc, etc ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u meer informatie voor meerdaagse Greenscreen Fotografie b.v. op een beurs of event?